‘Er zijn geen cheatdays; mijn dieet heeft ruimte voor chole bhature, kachori, gelato-ijs, malai gehwar’: Taapsee Pannu

Het kan niet worden ontkend Taapsee Pannu is een van de beste acteurs in B-Town. Maar achter die slanke lichaamsbouw schuilt een enorme inspanning om actief te blijven en onder controle te eten. Het is niet verrassend dat de acteur deelde dat ze geen steroïden gebruikte om een ​​atletisch lichaam op te bouwen voor haar rol in de film. Rasjmi-raket, en moest in plaats daarvan ‘een slecht metabolisme overwinnen’.

Gedetailleerd is hetzelfde Yuktahar (beschikbaar in audioformaat op Audible), een boek van de beroemde voedingsdeskundige Munmun Ganerival, waarin Taapsee’s voorbeeldige lichaamstransformatiereis wordt beschreven, evenals “een holistisch programma van 10 weken dat een evenwichtige levensstijl bevordert, bestaande uit seizoensgebonden maaltijdplannen, recepten en opdrachten. routines, tips voor slaaphygiëne en yogapraktijken,” zei Munmun indianexpress.com.

In een openhartig gesprek met deze outlet, Pannu, die speelde in films als Thappad en Roze onthulde haar fitnessreis, dieetgeheimen, favoriete maaltijden en fitness. Bewerkte fragmenten hieronder:

Waaruit bestaat een perfect dieet?

Iets dat goed smaakt en snel verteert. Ik geef de voorkeur aan iets waardoor ik niet te dik word, zelfs niet als ik aan het werk ben.

Wat is jouw fitnessmantra?

Ik geef de voorkeur aan een combinatie van goede voeding en beweging omdat ik altijd een actief persoon ben geweest. Ik hou er niet van om lang op één plek te zitten. Al als kind was ik meer een buitenmens die graag verschillende sporten beoefende; dus ik hou van een combinatie van de twee.

Hoe pas je goed en gezond eten in in je hectische schema?

Ten eerste wordt er niets gedaan zonder jezelf een prioriteit te maken. Banen zullen komen en gaan, maar als je niet echt in de beste gezondheid verkeert, denk ik niet dat je kunt genieten van al het geld dat je gaat verdienen. Dat gezegd hebbende, denk ik niet echt dat de dieetplannen die ik ooit heb gehad zo moeilijk te volgen zijn, omdat ze eenvoudig zijn en dal, rotien sabzi; maar in plaats van aate hi roti heb ik er een van jowar. Ik heb ook dingen als biryani, dahien kichdismoothies met fruit of honing, en geroosterd paneer met zout en peper, wat vrij eenvoudig te bereiden is.

Nu kopen | Ons beste abonnement heeft nu een speciale prijs

Het is dus geen uitdaging geweest en ik kan het al jaren makkelijk volgen. Maar het was iets dat stress en druk toevoegde aan mijn werk, dat al zo afwisselend is, dat ik het niet aan zou hebben. Dus ik geloof dat een gezond en goed dieet heel gemakkelijk vol te houden is als je bereid bent om je in te spannen om fit te blijven.

Volg je hetzelfde dieet als je ‘s avonds laat fotografeert?

De enige keer dat ik me gestrest voel over mijn eten, is tijdens een fotoshoot ‘s avonds laat, waar ik een hekel aan heb. Aangezien ik geen nachtmens ben, hou ik er niet van om ‘s avonds (laat) te eten. Ik slaap tot 10.00 uur; dus als ik van 18.00 uur tot 06.00 uur moet werken, moet ik meestal kleine dingen eten die snel verteren en me direct energie geven, b.v. smoothies, paneeren een soort soep.

Geloof jij in cheatdays? Zo ja, wat is jouw favoriete snack op dagen als deze?

Mijn voedingsplan heeft geen cheatdays omdat het alles heeft. Het heeft een plaats chole bhaturekachori, en ijs op de taarten, ook al heb ik geen zoetekauw. heb ik ook rand gehwar als ik naar Jaipur ga. Het is dus gewoon een kwestie van wanneer en hoeveel je eet; je moet niet overdrijven.

Ik heb eten nooit gemeden, maar dat gezegd hebbende, je kunt dit soort voedsel niet elke dag eten. Het is dus prima om één dag per week te kiezen om je smaakpapillen te verwennen.

Wat is jouw favoriete maaltijd van de dag en waarom?

Ik hou echt van volledige lunches omdat ik kan eten wat ik wil – van pav bhaji, chole bhature tot dosa-sambharmet de minste beperkingen.

Jouw favoriete gezonde snack?

Ik heb echt een passie ontwikkeld voor geroosterde ghee makhanas bestrooi met zout en peper.

Hoe zou je jouw transformatiereis omschrijven? Rasjmi-raketen tegen welke uitdagingen ben je aangelopen?

Het was een zeer “volgens het boek” proces. Omdat ik heel weinig tijd had om mijn lichaam op te bouwen Rasjmi-raket, Ik had geen kans om te ontspannen. Ik wilde geen steroïden gebruiken om het proces te versnellen; dus ik moest mezelf meer pushen in de sportschool. Een ander probleem dat ik tegenkwam tijdens het fotograferen in Haridwar was dat je daar geen vegetarisch voedsel kunt eten, dus ik moest alle eiwitten binnenkrijgen die ik nodig had om spieren op te bouwen. vegetarisch voedsel. Ik heb de mijne ook gerepareerd metabolisme en bouwde het soort spieren dat ik deed Rasjmi-raket zonder steroïden te gebruiken.

Ik moest ook rond vijf uur ‘s ochtends opstaan ​​om om zes uur naar de sportschool of de baan te gaan. Na twee uur trainen moest ik om 9 uur klaar zijn op de set, waar ik om 21.00 uur uitstapte, zodat ik een uur over had om terug te gaan, te rusten, op te frissen en te slapen, omdat mijn lichaam anders niet had hersteld. klaar om dit soort rigoureuze training opnieuw te doen. Dus alles was te rationeel, inclusief mijn tijd.

Hoe ziet jouw fitnessroutine eruit?

Ik train zes dagen per week, die ik heb opgesplitst waardoor ik niet alles tegelijk doe. De ene dag doe ik bijvoorbeeld alleen oefeningen voor het onderlichaam en de andere dag alleen bewegingen van het bovenlichaam. Ik reserveerde een dag alleen voor kern en cardio en dan herhaal ik dit driedaagse plan voor de komende drie dagen. Ik heb geprobeerd het af te breken, zodat het me niet overweldigt.

Zweer je bij gezondheidstips?

Als mensen mij vragen naar een gezonde levensstijl naast sporten, zeg ik dat je moet slapen. Ik hou ervan om acht uur te slapen omdat het me echt helpt om de dag te beginnen. Eet ook niet te laat op de avond, eet je laatste maaltijd voor 19.00 uur. Doe ook de basis zoals actief zijn, op tijd eten en een goede acht uur slaap krijgen.

Hoe motiveer je jezelf op dagen dat je geen zin hebt om te sporten of gezond te eten?

Zie je, het is niet nodig om elke dag te sporten. Daarnaast moet je naar je lichaam luisteren. Maar als ik niet in staat ben om een ​​gezonde levensstijl aan te houden, motiveer ik mezelf door mijn humeur te veranderen en positiever, optimistischer, enthousiaster en actiever te worden. Ik doe het omdat het echt de manier verandert waarop ik me van binnen voel en het helpt om de negatieve gevoelens op afstand te houden.

Volg ons voor meer lifestyle Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

Leave a Comment

Your email address will not be published.